szerda, március 05, 2014

A Műhosz-os “Igazi Levin” és a tisztesség.

február 25, 2014 by irsajani

Előtted a kép?
Ott állunk a bíróság előtt, vádlott: “Igazi Levin”, közvetlen mellette: a Műhosz-os “Buzis bá”.
És ekkor olyan dolog történik, amire senki nem számított!
“Igazi Levin” egy „tulajdonképpen igaz” típusú hazugsággal megvezeti a bírót egy olyan szituációban, ahol felhívták a figyelmét arra, hogy a hamis tanúzást a törvény bünteti.
És akkor szóljon az írás erről!
“Igazi Levin” és a tisztesség.
Az, hogy elkövettél pár bűncselekményt az egy dolog. Az, hogy ezért felelősségre akarnak vonni, az egy természetes következmény. De az, hogy hazugsággal megtéveszteni próbálod a bírót, hogy a seggedet mentsd, az márgyávaság és tisztességtelenség.
Csalódtam benned, mert azt gondoltam rólad, hogy legalább tisztességes vagy alapviselkedésed tekintetében.
Ezért nyilvánosan megvetlek, mert bebizonyítottad, hogy pont olyan tisztességtelen, gátlástalan magatartást folytatsz, mint a “Buzis bá”.
Semmivel nem vagy különb!
A gyávaságoddal kapcsolatban!!!

„A gyáva nap, mint nap meghal, a bátor csak egyszer!”(Közmondás.)
A tisztességtelenségeddel kapcsolatban.
A „tulajdonképpen igaz” hazugság, amit GÁTLÁSTALANUL alkalmaztál a bíróságon a hazugság típusok egy fajtája, mely célja a megtévesztés, a csalás.
Miért van szükséged rá, hogy csalj egy olyan helyzetben, amikor a hamis tanúzást bünteti a törvény?
Mindannyian tudjuk ezt.
Azért, hogy elsumákold a tetteidért, neked járó felelősségre vonást.
És ez az a pont, amikor mint ember, pont annyit érsz, mint a melletted álnevek mögött sunnyogó szociopata.
Egyforma mércével mérve, két tisztességtelen, gátlástalan csaló.
Az már csak egy plusz bónusz volt, amikor a GÁTLÁSTALAN jogi képviselőd kényszeríteni próbált engem, hogy „tulajdonképpen igaz” típusú hazugságot mondjak ki azért, hogy én védjed meg a TE kis gyáva seggedet. És amikor már a bíró is rászólt, hogy fejezze be ezt a fajta gátlástalan, erkölcstelen kényszerítést egy nyilvános bírósági tárgyaláson, akkor volt az a pont, amikor a joglőröd átlépte, megszegte az ügyvédi kamara etikai szabályzatának számtalan pontját, ami alapján azonnal fel kellene függesztenie a kamarának a jogászként való működését, hisz SZÉGYENT HOZOTT nyilvánosan az egész jogászi szakma BECSÜLETÉREKÖZNEVETSÉG TÁRGYÁVÁ tette a jogászt, mint „szakembert”, aki a saját etikai szabályait is gátlástalanul semmibe veszi azért, hogy anyagi haszonszerzés célzatával (ügyvédi munkadíj) haszonra tegyen szert.
De nem ez a legnagyobb baj!Ezzel, hogy segíteni próbál csalással egy bűnöző a törvény előli menekülésében, ezzel büntető jogi kategóriát is kimerít, tehát ez által bűnözői mivoltát sok ember előtt bemutatva nem csak lejáratta az egész jogászi szakágat összes résztvevőjét, amelyről az embereknek eddig sem voltak buta, rózsaszín illúzióik, hanem tényekkel bizonyította, hogy a gátlástalanság és azaljasság egy joglőr számára anyagi haszonszerzés céljából, akár bűncselekmény elkövetését sem zárja ki, bár a kamara ez irányú útmutatása, ami meglátásom egy félrevezetés csupán a földi halandók számára, egy fajta megtévesztés a külvilág felé, amivel próbálják fényesíteni mesterségesen a silányt, csak egy elvi megtévesztés csupán.
“Igazi Levin” csalódtam benned, mert azt feltételeztem rólad tévesen, hogy alapelvi szinten tisztességes vagy, de ennek az ellenkezőjét bizonyítottad be.
Számomra azzal, hogy csalni próbáltál a jogi képviselőddel együtt egyértelműen bebizonyította, hogy Bűnöző vagy.
És ez a VALÓDI igazság szolgáltatás.

Ha csalásod folytán el is sunnyogod a felelősségre vonást tud majd, hogyTÉGED MINDENKI meg fog vetni azért, mert gyáva vagy.
És “a gyáva nap, mint nap meghal, a bátor csak egyszer.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése