szerda, március 05, 2014

Akik elárultatok.

március 1, 2014 by irsajani

Fontos etika lecke mindannyiotoknak.
Oldalam indulásánál volt egy csomó olyan ember, aki őszintén lelkesedett az itt található dolgok iránt. Én önzetlenül segítettem azokon, aki kérte.
Aztán egyszer csak a szervezett Műhosz-os bűnözés célpontjába kerültem.
Hamarosan feltűnt büszkeségük a hazudozó, rágalmazó, zaklató, terrorizálóBUZIS bácsi, aki a nyilvános bűnözést, jó szociopata lévén nagy tételbe tolta a pofátokba. Aztán akadt néhány „gyenge” képességű, aki ősszintén tudta támogatni egy zaklatós „cyberbuzi” zaklatás bűncselekményét és az ahhoz tartozó elemeket.
És akkor sokan elfordultatok tőlem gyávaságból, félelemből azért, mert én kiálltam a gátlástalansággal, a nyilvános bűnözéssel szemben. Féltetek, hogy ha tisztességesek maradtok, és azt támogatjátok, amit VALÓBAN támogatni kell, akkor néhány nagypofájú SENKI, majd kinéz benneteket. És ez volt az a pillanat, aminek soha nem szabadott volna bekövetkeznie!
Amikor az önös érdekeitek miatt feladjátok a becsületeteket!


Ha az embernek nincs becsülete, semmije sem marad!

Mire vitték azok, akik ezt a fajta próbatételen elbuktak?
Mert hát ez egy próbatétel volt számotokra azt illetően, hogy 
az önös érdek, vagy a becsületed fontosabb számodra. Sokan elbuktatok ezen megmérettetésben és sokan maradtak, akik a becsületet választottátok.
Aki kiálltak a gazság ellen való felszólalás mellett, azoknak a legfontosabb leckéjüket sikerült teljesíteniük az élet, talán legfontosabb vizsgáján, amely jutalma a tisztesség és a becsület jól kiérdemelt jutalma, ami nem más, mint a pozitív énkép, a belső egyensúly, a szilárd hit és maga a boldogság.
És Ti, akik önös érdekből vezérelve elbuktatok!
Én azt látom, nem sokra vittétek így sem, hisz akinek nincs becsülete, még a bűnözők sem bíznak meg benne, még ők sem fogadják be maguk közé, még az ő számukra is megbízhatatlanok vagytok.
Megérte hát elbukni a megmérettetésben?
Az önös pillanatnyi érdeket előrébb venni, mint a saját becsületedet?
Nem hinném…
Mert, hát „a gyáva nap, mint nap meghal, a bátor csak egyszer”.
És ezért Téged MINDENKI megvet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése